(Android) Evil Nun: Horror at School בגידות מגדילות את המשאבים
Feb 4, 2022 11:31:32 GMT -5
Post by carpatedansett on Feb 4, 2022 11:31:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות מגדילות את המשאבים ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
אנא הוסף את אפשרות שמירת המשחק בבקשה 🙏🙏
אמלהההה
משחק נהדר אבל יש הרבה פרסומות, אפילו לא יכולתי לשחק יותר בגלל כמה פרסומות, הרס את המשחק.
L A G. מקווה ששמעת על זה. אני אפילו לא יכול ללכת 2 צעדים בלי שהמשחק יפגר וישלח את המסך לכיוון שאפילו לא עמדתי מולו. בנוסף, בכל פעם שאני הולך, המסך בסופו של דבר מקפיא את הדמות שלי כדי ללכת קדימה ואני לא יכול לעצור את זה, ומאלץ אותי להפעיל מחדש את הטלפון שלי, מה שהמשחק הזה אפילו יאפשר לו. אתה צריך עוד תיקוני באגים.
אז שיחקתי במשחק כל המצבים נראו טובים אבל מצב רוח רפאים הוא הגרוע ביותר בכל 3 דקות שיש מודעה! ואני מתעצבן ביי שרק בגלל שאני לא יכול לקנות שום פרסומות גורם לי ולאנשים שעושים את זה להתנהג כאילו לעולם לא תהיה פרסומת בכל העולם, הסרתי את זה בגלל זה היה לי את זה כבר כמה חודשים אני כועס על זה ואני יודע שאייתתי מילה אחת שגויה אל תבוא אליי עם איייתך זה לא נכון
Evil Nun: Horror at School Arcade enf
לא לבעלי לב חלש
כשאני משחק במצב רפאים אז אם אני קרוב להשלים את התעלומה אז המצב שלי כבוי. אני רוצה שהם יסירו פרסומת במצב רוח רפאים בגרסה החדשה אז אני גם אגיד לחברים שלי לשחק בזה כי אם הם יעשו את זה זה לא יהיה משעמם עבורם ואנשים רוצים לשחק יותר. זו ההצעה שלי
המשחק הזה מדהים אבל יש אתגר שמרגיז אותי כל כך שאתגר הוא אתגר מבוך שהוא כל כך קשה אבל סוף סוף השלמתי את המסכה שלי
Scary Thriller Hero Ghost Game - אפליקציות ב-Google Play
זה לא נותן לי להיכנס לחדר ביחידה אז אני לא יכול להשיג שום חלקי מסכה. בבקשה תתקן!
אהבתי את זה ברחתי לבריחה מהדלת הקדמית ואן בריחה והבריחה בכדור פורח תודה על הכנת והעדכון החדש כאן בריחה חדשה לא ברחתי קשה לי אבל העור החדש מגניב תודה
Parque da Morte 2: Palhaço Aventura gco
נהניתי מהאפליקציה הזו בעבר כששיחקתי שוב ושוב. אבל עכשיו אחרי כמה עדכונים, חלק מהאזורים כה חשוכים שלא תראו יותר. עושה לי כאב ראש בניסיון להישאר ממוקד במסך ובפרטים. לא נהנה מהזמן הזה.
אַשׁפָּה! המשחק נטען וכאשר הקשתי על כפתור ההפעלה התרגשתי אבל הוא הלך לקטע של המכונית הוא התרסק בטעות? . שנא את זה ואת הסבתות יותר טוב כי זה לא קורס! גם חמדן! הרבה פרסומות! אנא חבר עם DVloper כדי ליצור סבתא ונזירה מרושעת בשילוב! גם להחזיר את הפסיכופת! אלוהים! לפחות תעשה משחק ציד פסיכופטים! גם לעשות משחק היו PSYCOPATH Mr בשר צוות! המשחק הזה הוא זבוב פירות קטן ומלוכלך! אני בטוח שאתה משפשף כסף על כל הפנים שלך, מטומטמים
בבקשה תעדכן את 1.3.3 ואז בעדכון הזה יהיה "מצב נזירה רעה" (כלומר, עשה במצב ובמצב זה השחקנים יכולים להיות הנזירה הרעה) בסדר? (אני כל כך אשמח אם זה יקרה)
אני נצחתי את המשחק והצלתי את האנשים מהנזירה הרעה
אני אוהב את הגרסה החדשה אבל אני רוצה עוד בריחה במשחק.😊😊😊😊😊
סרטון נחמד מאוד בבקשה הירשמו לערוץ שלי בשביל זה כדי להתאים אישית אותי ולשייף את מספר הטלפון שלכם
בכל שנייה של המשחק אני תמיד מקבל מודעה קופצת למרות 😠 כיביתי פרסומות
אני אוהב את המשחק הזה ואני די מכור אליו אבל יש כל כך הרבה פרסומות ואני כל כך שונא אותו, אגב אוהב את המשחק שלך:-
המשחק הזה נורא לחלוטין. זה ממשיך להתרסק. אני אפילו לא יכול לראות את המבוא בלי שהמשחק יתרסק! אנא תקן זאת.
זה משחק האימה האהוב עליי♥️♥️הגרפיקה של המשחקים הזו טובה, וכל התכונות טובות, שיחקתי במשחק הזה בכל המשימה. נא להוסיף עוד משימות. אבל מצאתי תקלה במשחק היא שבכל פעם שאני נכנס לחדר המשחקים המיני, הנזירה הרעה חוזרת ונעמדה מול הדלת למרות שהדלת נעולה, אז אני לא יכול לצאת מהחדר יותר כי זה הורג אותי כשאני יוצא. תפתור את הבעיה הזו סיימתי את כל המשימות במשחק הזה אז אני מבקש ממך להוסיף עוד משימות חדשות🙏🙏
המשחק הכי כיפי בעולם אבל יש אנשים שלא יודעים איפה החלקים אבל אני מצא את כל החלקים של המסכה וכבשתי אותה ויש לי כוחות מהמסכה אבל כדי שיכילו את כל חלקי המסכה אתם צרחם לעשות מסימות בשבל לקחת כל של המסכה וחלקי שסיימתם לעשות את המסכה יבאו לך גם חובשים מסכה כמוני ואני הצלתי את האנשים מהנזירה הרעה בעזרת כדור פורייך ועכשב יש משהו חדש זה בה עם כסף עכשב יש לי כסף במשחק 14,022 שקל ועוד מעת יביאו דבר חדש הדלת הצהובה נחקה ונראה המשחק עם המסכה והאנשים זה 2019 והדלת הצהובה זה 2020.2021 ❤❤❤ ❤
זה באמת משחק נחמד אבל יש רק לפרק של מני שבדרך כלל לוקח לי הרבה זמן לדעת מה לעשות בפרק הזה כי אני צופה הרבה באטריות, אני לא זוכר מה בדיוק לעשות עם החומרים שניתנו בפרקים רבים אז אולי אתה יכול להפוך את הפרק לא יותר מדי....... תודה לך
כל כך הרבה מודעות אומר sssaoooooo maaaaaannny aaadddddss. אם פרסומת באה היא לא נעלמת ותבקשי להוריד
שיחקתי במשחק הזה בעבר ואני אובססיבי לגביו אחותי ואני מפחדים כשאנחנו משחקים במשחק הזה אבל היא ואני עדיין אובססיביים אליו. 🤩🤩 המשחק הזה לא כל כך קשה אבל לא כל כך קל. ואני חושב שצריכה להיות נזירה זה לא בית לא מצב רפאים. אבל אני חושב שאתה צריך להוריד את זה 😍🤩
המשחק הזה כל כך קשה אבל יש הרבה הנאה. אני משחק שלוש נקודות בגלל מודעות. גרפיקה כל כך טובה ויש הרבה אפשרויות לשחק במשחק הזה. אמרתי לך לשחק את המשחק הזה בלילה כדי שתרגיש שזה משחק אמיתי. הכי טוב בלילה מִשְׂחָק.
שלום. אנא תקן את כפתור התנועה שאני יכול להזיז במדויק. נסה לחפש את זה עם PUBG MOBILE Controls כמה כאלה תודה לך. אני אזמין אותו בשידור חי כמו שצריך אם תעשה עבודה טובה עם העדכון.
אני אוהב את המשחק הזה אבל זה יהיה אופציה לשחק מחדש אחרי שסיימתי את כל הרמות..... כדי שנוכל לשחק ברמות שונות... נניח שאני משחק ב-ghost 👻 מצב אני רוצה לשחק אותו דבר ברמה קלה, קשה וברמה קיצונית ...זה חסרון אחד של המשחק הזה...
משחק טוב מעניין אבל לוקח המון זמן בהורדה 🙄🙄
זה נהדר אבל אני לא יכול ללחוץ על כפתור גוגל פליי משחקים בבקשה תקן את זה
Evil Nun: Horror at School Arkadspel zbe
Granny 3 - אפליקציות ב-Google Play - Maskoding
משחק טוב מאוד זה. הילד שלי בן 9 אוהב תודה שיצרת את ה-KELPERIANS הזה
תודה על המשחק הזה הוא אימה אבל אני אוהב את המשחק הזה 😘🤗🤗😘🤗😘😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗🤗😘😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘😃😋 😃😋ביי
זה משחק טוב אבל הוא מצחיק והסיפור שלו נחמד מאוד.
מההתחלה אני אוהב משחקי kelperians, ועכשיו זה באמת מדהים, בתקווה להמשך
اللعبة جدا جدا رائعة
אני מקווה שתצליחו לעשות את המשחק כדי להציל את ההתקדמות של המשחק הזה כדי שנוכל להמשיך את המשחק אם לא יהיה לנו מספיק זמן לסיים אותו.
מפתח יקר. המשחק ממש מעניין. אבל לצערי, אפילו לא הצלחתי להשלים את כל הפאזלים בגלל הבאגים שקרו במשחק הזה.. לא הצלחתי להשיג את כל 6 חלקי המסכה.. זה בגלל שנתקעתי ב-'השלמת אתגר המבוך'. כלומר כאשר קפצתי על הטרמפולינה כדי לקבל את הקפיץ, הסרגל בצד העליון אף פעם לא מראה לי שורה של מספרים. והטרמפולינה לא הייתה שבורה ולא הצלחתי להשיג את הקפיץ כדי להשלים את הפאזל. בבקשה תעזור לי. תודה.
זה היה משחק טוב מאוד למשחק ולחקירה אבל לקחתי כוכב אחד בגלל הקושי כי זה כל כך קשה למצוא דברים במשחק לפעמים. ולילדים שמשחקים במשחק הזה יתאכזבו קצת מרמת הקושי.
Room and a half 2 1.1.76 APK Download - APKDom
#a11y נכשל. לא יכול לעבוד עם הפעלת טוקבק. כנראה שמעולם לא תוכנן עם מחשבה על קוראי מסך.
זבל איכס המישחק הזה בילתי ניסבל...
המשחק מאוד משעמם, אולי לא עבור אנשים מסוימים, אבל עבורי הוא היה סופר משעמם. הגרפיקה של המשחקים ממש גרועה אני לא ממליץ על המשחק הזה לאף אחד
זה משחק אימה מאוד מעניין ומרגש. לא ראיתי משחק אימה הכי טוב כזה👌😍.בבריחה מכדור פורח הוצאתי את כל הילדים מבית הספר ובא אדם מסתורי והחזיק את הטנדר לנזירה רעה שלא נכנסת לחצר.אבל כשהתכוננתי ל האם לברוח מכדור פורח הנזירה הרעה באה פתאום והרגה את ילד המלאכה. ניסיתי בערך 15 פעמים אבל זה קרה שוב ושוב. 😅
שיחקתי עד שהביוב מסתיים וכמעט הכה אותו, אבל מסיבה כלשהי מיכל המים האחרון לא צמח פנימה וחיפשתי אותו בכל מקום. חוץ מזה מאוד אהבתי את העדכון מלבד הבאגים
רשימת דמויות על טבעיות - List of Supernatural characters