(Android/iOS) Real Cake Maker 3D Bakery codifică mulți bani
Feb 4, 2022 11:25:28 GMT -5
Post by carpatedansett on Feb 4, 2022 11:25:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mulți bani ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Acesta este un joc atât de frumos și majedar. Și în acest joc. într-adevăr, fă o fotografie și lipește pe tort acest lucru. Îmi place foarte mult acest joc, wow!
Mi-a plăcut jocul, dar durează prea mult timp la încărcare
Mos
Următorul document Microsoft Word reducere la orice moment în care am auzit că mergeți pentru că trebuie să fie același lucru care sa întâmplat în viitor
Bună, este grozav, dar o problemă este că nu putem obține mai multe lucruri, cum ar fi tort mare și atât de multe reclame, dar îmi place acest joc, dar ce zici de noua parte 2 dacă primim o parte
Îmi place acest joc atât de mult, dar unele niveluri nu se deschid, din partea asta sunt trist Oricum 👍👌👏
Este un joc foarte interesant. Mi-a plăcut vreodată acest joc, dar lucrul este că unele dintre ele sunt blocate 😍
Este mic mai bine decât mine. dar astfel un joc atât de bun, acesta este vechiul meu joc pe care nu l-am șters niciodată
Acest joc este foarte interesant și vă sugerez să jucați și acest joc, dar este puțin plictisitor............... numele acestui joc spune că jocul este foarte interesant și puțin plictisitor
Chiar când încep să decorez, se întoarce la început!!😡😡😡😡
Urăsc acest joc pentru că am terminat pe primul loc și nu pot ajunge pe locul doi. acela este motivul
Frumos, cu excepția stării de deblocare.
Este un joc foarte minunat mi-a placut acest joc. Dar nu putem cumpăra nimic pentru că este încuiat și este nevoie de bani 💰💰💵
În acest joc, lucrurile sunt blocate. Cred că este o mare problemă și un moment dezamăgit pentru mine, nu numai pentru mine, ci pentru toți. Deci, este cererea mea extremă către instructorul de joc, vă rugăm să luați măsuri în acest sens. Am o fată de 12 ani și altfel este un joc bun, nu prea bun, este bun
Am urât livrarea și instalarea în aceeași zi a noului și a lumii și a cealaltă parte a resurselor naturale veterinare, faci asta și pentru câteva minute
Acest joc este foarte bun și îl ador... dar controalele nu funcționează... Îl fac foarte înțelegător. ..
Acesta nu este un joc pe care l-am văzut vreodată. Îmi place foarte mult acest joc. Când nu aveam nimic de făcut, atunci jucam acest joc. Când obișnuiam să mă simțeam bour, atunci și eu obișnuiam să joc acest joc. મને આ રમત ખૂબ ગમે છે
E foarte bun vot sunteți proaste și nu mă înjurați că vă dau un pumn ați înțeles
Cred că este destul de bun pentru că poți alege orice design vrei. Îmi place foarte mult.
Cel mai tare joc. E super
Frumos joc, dar unele dintre nivelurile casei sunt blocate, vă rugăm să-l deblocați
Excelenta aplicatie. Pot să iau idei despre cum să fac tort. Îmi dă idei foarte bune
Gerçek Pasta Yapımı 3D Simülasyon mvg
Am dat acestui joc 3 stele pentru că 1 probabil că sunt puțin bătrân pentru acest joc și este puțin plictisitor pentru mine, 2 cum deblochezi zonele pentru smoothie și tort de nuntă? este posibil fără a plăti bani reali?
Este un joc frumos, dar nu știu când se deblochează smoothie-urile și prăjiturile de nuntă.
Îmi place acest joc, dar într-o zi totul s-a schimbat, de aceea. Uneori, când îmi fac tortul sau smoothie-ul, ecranul îmi îngheață. În continuare, de fiecare dată când vreau să fac o petrecere, mă tot aduce în zona zilelor de naștere. La sfârșit, m-a întârziat când eram în mijlocul unui tort de nuntă minunat. Vă rog să o reparați
Sunt prea multe articole blocate. Vă rugăm să deblocați câteva articole. Iar studioul de hrănire este blocat timp de 5 ore. De ce studioul de hrănire este blocat timp de 5 ore. Iubitor de bani, doar remediați. Și dacă personajul este o fată adultă, va fi prea bine. Și animalele îmi comandă prăjituri. De ce clienții devin animale și personajul a devenit o fetiță. Adăugați acolo oameni ca clienți și adăugați un personaj adult. Atunci va arăta grozav.
Un joc foarte prost ca un copil mic, prea lent și nu da indicații
Îți dau stele pentru că nu ai versiunea completă. Dacă dai versiunea completă, ți-aș fi dat cinci stele
Mi-aș dori să pot da 0 stele pentru că sora mea a proiectat un tort care în opioina mea a fost uimitor, dar nu ar lăsa-o să câștige degeaba EI DOAR VOR BANI!!!!!! Nu a fost prima dată 😤👿😭😭😭😭
Iudesc jocul ista👑👑👯👸👸
Este un joc foarte plăcut. Sunt indragostit de ea. Când ne jucăm cu el, timpul trece și nu putem observa. Este foarte interesant
Instalarea acestui joc necesită mult timp. Apoi are prea multe reclame. Acesta este un joc plictisitor.
joc bun pentru copii, dar într-adevăr cred că trebuie să ajustați câteva lucruri, cum ar fi evaluarea la prăjituri, da, este în regulă, dar chestii de competiție, nu cred că ar trebui să fie acolo, pentru că într-adevăr încercăm să-i învățăm corectitudinea și bunătatea copiilor.
Nu-mi place acest joc pentru că unele magazine nu sunt deschise și prea multe reclame
👌👍👍super e jocul
Nu cred că îmi place jocul din cauza reclamelor, dar totuși încă îmi place
Foarte frumos, dar acest joc este sora mea acest joc descărcat și foarte ușor.
Real Cake Maker 3D Bakery سیمولیشن rhom
Este un joc foarte bun. Îmi place foarte mult, dar este atât de mult blocat în stil, așa că sper că data viitoare va fi mai bine
Îmi place asta Îmi place acest joc, dar doare așa că doar de două sau trei de două sau trei ori se mișcă, dar nu de atâtea ori, dar este un joc atât de frumos și ia acest joc
De ce nu reușesc să deschid nivelul de fabricare a torturilor de nuntă și a smoothi-urilor
Este atât de uimitor, dar unele lucruri sunt blocate și nu-ți poți face tortul frumos
Acest joc este minunat și după ce joc acest joc îmi place foarte mult să coacem
Dau 3 stele pentru ca papusa si tortul de nunta sunt incuiate 😡😡 deschide aceste magazine te rog dar jocul este foarte frumos 🙂🙂
Îmi place prea mult acest joc și este uimitor că trebuie să votezi celălalt tort și apoi tortul tău va fi votat
cARLA
Îmi place acest joc, dar în acest joc există o problemă că există un grup de blocare și pentru a-l debloca avem bani de plată (😠😠) nu-i așa mai mult
Rece.!!!!
Fishdom Başsındırma jzm