(Android/iOS) Alien Creeps - Tower Defense بالا بردن تجربه
Feb 4, 2022 11:19:06 GMT -5
Post by carpatedansett on Feb 4, 2022 11:19:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بالا بردن تجربه ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
آفرین، عاشق Grwfics.. گیم پلی عالی. برج ها به سطوح بیشتری نیاز دارند. به قهرمانان بیشتری نیاز دارید. و لطفا راه های بیشتری برای کسب طلا/سکه اضافه کنید.
بازی جالبی است اگر برای رساندن شما به نقطه خاصی طراحی نشده باشد و سپس برای بازی کردن پول پرداخت می شود.
به طور کلی بازی سرگرم کننده است. در خرید برنامه در نهایت برای پیشرفت در بازی مورد نیاز است. علاوه بر این، آنها بسیار گران هستند.
باید 2 قهرمان وجود داشته باشد که بتوان از آنها استفاده کرد، مقابله با دسته ای از خزش های تهاجمی بسیار سخت است. ارتقاء برج ها خیلی طول می کشد.
بازی خوبی است اما در هر آپدیت چیزی وجود ندارد حداقل یک آپدیت دیگر برای ماشین ها ارائه دهید و همچنین سرعت کارهای دیگر را افزایش دهید تا بتوانیم بدون خرج کردن یک قهرمان کسب کنیم. در هر به روز رسانی چیز جدیدی وجود نداشت. اگر دوباره این اتفاق بیفتد این آخرین تلاش من خواهد بود و سپس این بازی را ترک خواهم کرد.
بعد از چندین سطح اول به شدت سخت است. از سرگرم کننده به خشمگین شدن تبدیل می شود. اغلب تبلیغات به شما پاداش وعده داده شده را نمی دهد. واضح است که طراحان بازی این را به عنوان یک دستمزد برای بردن بازی ساخته اند.
Alien Creeps - Tower Defense Strategy edd
بازی خوب است و کنترل آن بسیار خوب است اما مشکل این است که قهرمانان پول واقعی دارند و ما فقط می توانیم از یک قهرمان استفاده کنیم. مثل اینکه می توانید حداقل یک قهرمان رایگان بسازید که عالی خواهد بود BTW بازی خوبی است
این بازی عالی است اما تبلیغات بسیار زیادی در هر سطح وجود دارد و من واقعاً ناامید شدم زیرا قهرمانان برای کسب درآمد بسیار گران هستند. به دست آوردن آن را آسان تر کنید، مانند خرید آنها با الماس به جای پول واقعی. و لطفاً رویدادهای دیگری را اضافه کنید تا یک قهرمان منحصر به فرد بدست آورید.
سلام
بازی پول. فقط در صورتی دانلود کنید که بتوانید یک چک حقوقی برای آن خرج کنید. نمیتوان سطح آسانی را بدون یکسری «خریدهای برنامه» برد
این یک بازی خوب است، اما شما می توانید بدون پرداخت مقداری پول پیشرفت محدودی داشته باشید.
من واقعاً بازی را دوست دارم، با این حال، ارتقاء پرهزینه است. مثل مکیدن خونمون میمونه!!!
این پیشنهاد برای تماشای تبلیغات تقویت می شود و پس از تماشای آنها موارد گفته شده را دریافت نمی کنید. وقت خود را هدر ندهید تا به این شرکت دستمزد بدهید و معامله را متوقف نکنید.
همانطور که دیگران گفته اند، قطعاً یک دستمزد برای بردن بازی است. Hero Leveling سعی میکند پویایی دیگری را معرفی کند، اما پیشرفت کلی بدون ارتقاء ممتاز خیلی سریع غیرممکن میشود.
چرا این تصویرش سیاهه
خیلی بی خود بود
من واقعاً این بازی را دوست دارم و نمی توانم آن را متوقف کنم تنها چیزی که آرزو دارم این است که بتوانم قهرمانان را با جواهرات بخرم اگر این ویژگی قبلاً یک ویژگی است که من در مورد آن اطلاعی ندارم پس شکایتی وجود ندارد.
بازی به شما 2 اسلات می دهد تا قهرمان دوم را انتخاب کنید تا از آن استفاده کنید، متأسفانه تا آنجا که من می توانم بگویم هیچ راهی برای به دست آوردن قهرمان دوم وجود ندارد مگر اینکه پولی بپردازید یا در رویدادهایی شرکت کنید که ناعادلانه هستند، که در آن به یک منبع کمیاب خاص نیاز دارید. شما امواج اوباش را که در طول رویداد با آنها روبرو خواهید شد، نمی دانید، بنابراین تا زمانی که امواج را یاد گرفتید، از منابع کمیاب حتی 1/6 قسمت رویداد را کامل کنید. بهترین مکان برای کشاورزی این منابع کمیاب در فروشگاه نقدی است.
بله این بازی عالی بود اما به سختی می توان آن را در مکان بعدی قرار داد، ابتدا باید دانلود کنید اما دانلود نشد حتی اگر اتصال داده یا وای فای خوبی دارید
عالی فقط کاری کنین میشه رایگان قهرمان گرفت راستی من این بازی رو قبلا تو گوشی مامانم داشتم الان گوشی خیلی وقته گوشی خردیم و دنبال این باز بودم ممنون از سازنده
گرافیک خوب، داستان خوب. علاوه بر آن برای بردن بازی پرداخت کنید. نصب نکن شما در نهایت به سطحی خواهید رسید که باید یک قهرمان با ارز واقعی بخرید تا به مرحله بعدی بروید. این بازی بد است اکیداً به شما توصیه می کنم حتی به این بازی فکر نکنید.. اگر به این بازی td فکر می کنید بهتر است playstore را حذف کنید.
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya xvh
Snake Rivals - Fun Snake Game მძაფრსიუჟეტიანი ugn
گرچه گران است و گرافیک خوبی دارد.
گرافیک بازی آسان است و تنها چیز خوب این است که تخفیف در برج ها باید پایین تر و بیشتر باشد و برج ها با توانایی های جدید و قهرمان های جدید
من این بازی را خیلی دوست دارم الان هر روز در سطح 30 هستم که بازی را انجام می دهم یا برج یا چیزهای دفاعی دیگر را به روز می کنم اما زمان به روز رسانی آنقدر طولانی است که دو روز یا 1 روز 10 ساعت منتظر بمانید.. اما بعد مانند بازی باشید و منتظر بمانید. برای این 💕
محتوای اضافهشده و بازیشده وجود دارد، اما وقتی نوبت به جلو رفتن میرسد، اگر مشتری پولی نباشید، سرعت بازی کند میشود. هر بار که سعی میکنم روند را با یک افزودن سرعت بخشم، ثبت نمیشود و یا سکههایی را که قرار است دریافت کنم یا هر امتیاز دیگری که با تبلیغات دریافت میکنید، دریافت نمیکنم، این باعث میشود بازی واقعاً کند و یکنواخت پیشرفت کند. در دنیای اول من از قبل برای خودم سختی می دیدم که سرگرم بمانم.
عاشق این برنامه من به سطوح جدید نیاز دارم، من در 50 هستم و از این بابت بسیار ناراحت هستم. باید بدون نیاز به خرید قهرمانان را آسان تر یا حداقل ممکن کند.
حححهههه
پیشنهادات خوبی بود اما یک مشکل پیدا شد که ماشین ها با توجه به زمان ارتقا نمی یابند. بنابراین از شما می خواهم که این مشکل را حل کنید. در غیر این صورت یک جنگ واقعی بیگانه با سربازان به نظر می رسد. من از این بازی بسیار لذت می برم. با تشکر از شما قلب.
به مکان های فارسی زبان نیاز داریم!
به دست آوردن سنگهای قیمتی دشوار است، این بازی تجارت است..
هر کسی که در نصب این Tower Defense شک دارد، فقط تجربه من را در نظر بگیرد که برای همه، یعنی تمام سطوحی که به پایان رساندم، اکنون نمیتوانم مانع از بالا رفتن ضربان قلبم شوم. و برای اشاره شما، هرگز نتوانستم از خندیدن در قلبم با هر انیمیشنی که دیده بودم، دست بکشم! بعد از این بازی TD، من تا به حال چندین بازی دیگر داشتم!
خیلی بازی خوبی
اگر مجبور نباشید برای قهرمانان دیگر پول خرج کنید بهتر است. و پشتیبانی بیشتر در دسترس بود.
در ابتدا سرگرم کننده باشید تا زمانی که سعی کنید 200 بار یک سطح را شکست دهید و متوجه شوید که باید پول خرج کنید. شرم بر شما.