(Android) Deep Town: Idle Mining Tycoon fırıldaqçılar glitch tokens
Feb 4, 2022 11:00:52 GMT -5
Post by carpatedansett on Feb 4, 2022 11:00:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
QOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOлlü OYUN 👍👍👍👍
Bu oyunun interfeysi məni tamamilə söndürdü, bəyənmək istədim, amma mərtəbələrin naviqasiyası dəhşətli idi.
Maraqlı oyun. Ümid edirəm ki, daha çox missiya və tapşırıqlar var. Tapşırıqlar üçün ödənilən almaz aşağıdır. Bu, nəticədə oyunu qazanmaq üçün ödənişli oyuna çevirir.
Nadir əşyaları erkən əldə etmək bir qədər çətindir, ən bariz yol reklamlara baxmaqdır və sizə lazım olanı əldə etmək üçün çoxlu reklamlara baxmaq lazımdır. Bu, oyunun əvvəlində məni yavaşlatdı. Bundan başqa əla oyundur. Böyük oflayn strategiya, kuki tıklayıcısı, çoxlu planlaşdırma və optimallaşdırma və bir qədər dərinliyə malik şəhər qurucu oyunu.
Bir neçə həftə əyləncə. Daha sonra irəliləyiş əyrisi o qədər böyükdür ki, demək olar ki, bir şey almağa məcbur olursunuz. Bir ay demək olar ki, hər gün oynayırdı. Heç vaxt o "asteroidləri" görməmişəm və planetlərlə heç bir əlaqəsi yoxdur. Ən azı gözlədiyim, amma bir ay ərzində ona çata bilməsəm... o zaman orada olmadığını hesab edə bilərsiniz. Axı o, mobil oyundur...
Qalan hər şey beş ulduzdur, faktiki baxışda 4 ulduzun verilməsinin səbəbi odur ki, sizə müəyyən miqdarda nəsə lazım olanda onu əsəbi hesab edirəm, siz sistemdən çıxdığınız zaman həmin əşyanın nə qədərini hazırlamaq istədiyinizi seçə bilmirsiniz ki, hamısı geri qayıdanda mis, polad və s. Hamısı getdi. Bilirəm ki, bu, oyunun bir hissəsidir, amma istərdim ki, gecə yatmazdan əvvəl bütün materiallarımdan istifadə etmədən sənətkarlıq edə bilsəm. Həm də təkmilləşdirilərkən sənətkarlıq masasını əlçatan edin.
Dərslik zibildir, hər şeyi səviyyəyə qaldırmaq üçün hələ də bəzilərinə ehtiyacınız olduqda sizi daim bütün resurslarınızı satmağa sövq edir və siz bunu edənə qədər sizi tək qoymaz. Ümumilikdə hər şeyi yaxşı izah etmir və ilkin təcrübəni məhv edir. Bundan əlavə, səlahiyyətlər qapıdan yorucu olur. İki ulduz verməyimin yeganə səbəbi, onun layiqli görünən boş oyun olmasıdır.
Həqiqətən boş oyun deyil, layiqli tətbiq, lakin Deep Town çox diqqət tələb edir və boş oyunda axtardığım bu deyil. redaktə: bəli, bilirəm ki, siz dronlarınızı bəzi şeyləri avtomatlaşdırmaq üçün quraşdıra bilərsiniz, lakin bu, oyunda demək olar ki, hər bir fəaliyyətin diqqətinizi tələb etməsini dəyişmir.
Yeniləmə 3/19/21: Onlar gücləndirmələrin dəyəri ilə bağlı rəyləri dinlədilər və onları daha bahalı etmək qərarına gəldilər! Onlar məndən başqa qəpik görməyəcəklər və yeni oyunçular irəliləməkdə daha böyük problemlə üzləşəcəklər. Bu oyunu yeni oyunçulara tövsiyə etmirəm. Onlar sadəcə olaraq gücləndirmələri gülünc dərəcədə bahalaşdıran və eyni effekti əldə etmək üçün daha tez-tez yeniləmə tələb edən bir yeniləmə buraxdılar. Mənim üçün bu oyundan çıxmaq vaxtıdır.
Mən oyunlarda Miningi sevirəm. Bu, həqiqətən. ƏYLƏNİR!!! Mənim üçün.
Hesabım yadda saxlamadı. Mən dəstək ilə bilet daxil etdim. Cavab almaq üçün 48 saat lazım olduğunu söylədi. Bir həftədən çox çəkdi və onlar mənə heç vaxt yeniləmə barədə məlumat vermədilər. Proqramı açdım və dəstəyi kliklədim və orada 'Probleminiz həll olundu' yazıldı, lakin heç nə dəyişmədi. Mən zəhərli yaşıl canavarda və gildiyada idim. İndi mən gildiyada deyiləm və kömür canavarına qayıdacağam. Çox zəif dəstək və məndən davamlı olaraq proqramı qiymətləndirməyim xahiş olunurdu.
Sizi maraqlandıran müstəsna oyun. Bu, ikinci dəfədir ki, oyunu tamamilə bitirmişəm. indi sildim və əvvəldən başladım, bu, sadəcə asılılıq yaradır!
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strateji Oyunları tlgx
Deep Town: Idle Mining Tycoon Stratégiai játékok itzu
Oh oğlan, bu oyunda qrammatika dəhşətlidir. Ancaq bundan başqa, olduqca yaxşıdır. Oflayn məhsuldarlıq həqiqətən pisdir, lakin cəmi 8 ərimə zavodu və 8 sənətkarınız ola bildiyi üçün (niyə?), oflayn olarkən kifayət qədər filiz əldə edəcəyiniz nöqtəyə çatacaqsınız. Nadir resurslar var ki, siz reklamları izləməklə və ya Gildiya Tədbirlərində iştirak etməklə əldə edə bilərsiniz. Hər iki yol həqiqətən sürətli deyil, lakin yenə də real pul üçün lootboxes almaqdan daha yaxşıdır.
Oynadıqdan sonra bir və ya iki gün ərzində 24 saatdan çox qurulma müddətinə çatmağa başladı, təkmilləşdirmələrin qurulması üçün ehtiyatlar çox baha başa gəlir ki, bu da başqa bir yavaş nöqtəyə səbəb olur ki, bu da resurs kolleksiyasına təkmilləşdirmələr əldə etmək üçün resursların sadəcə 24 saat gözləməsini gözləyir. Satınalmaların sürətləndirici olması üçün nəzərdə tutulmayıb, lakin daha çox tələb olunur.
Dəstək düyməsi e-poçt ünvanımı qəbul etməyəcək, ona görə də burada xəbər verin. Yeni telefon aldım və bulud yaddaşı yüklənməyəcək. Mən bu oyunu yenidən sıfırdan başlamıram. Artıq oyunun sonunu bitirmişdim. Məncə bu oyun bitdi.
Cavab verməmək üçün yazdım. Oyun səhvdir, sözün əsl mənasında pozulub və irəliləyə bilmir. Mən çox pul xərcləmişəm. Hesabımı əl ilə buludda saxladım. Yeni cihaza endirməyə çalışıram, mən yalnız çox köhnə oyunu yükləyə bilirəm. Həm də bunu sizə demirlər, ancaq oflayn olduğunuz zaman istehsal etməli olduğunuzun yalnız 1/8-ni qazanırsınız. Komandanızdakı hansı psixoloq bunun yaxşı fikir olduğunu düşünürdü?
Tap vurun, cansıxıcılıqdan ölməməyə çalışın... bu zibil silinir.
Həqiqi oyunu sadəcə işlərin bitməsini gözləməklə əvəz edən başqa bir oyun. Həmçinin, əsas resurslar üçün reklamlara həddən artıq etibar. Bu, bir oyundan daha çox səbir sınağıdır - bazarı dolduran bir çox mikro txn/reklamdan asılı oyunlar kimi. (Mən mədən oyunu istədim, lakin əvəzində artımlı oyun aldım. Bu, əsasən Clicker Heroes + craftingdir.)
Oyun mexanizmi yaxşıdır, lakin bir neçə əlavə xüsusiyyət əlavə etməlisiniz.
Mən həqiqətən oyunu sevirəm! Onun gözəl hekayəsi və əyləncəli idarəetməsi var. Bu, sizə kifayət qədər “elit” valyuta verir ki, özünüzü kənarda və məyus hiss etmirsiniz. Bununla belə, FAST gözləmə müddətində çox super uzun olur. Onda pullu valyutanız yoxdur, çünki siz ondan botlarınızı təkmilləşdirmək üçün istifadə etmisiniz və sonunda oyunu yenidən oynamaq üçün 3 gün gözləməli olursunuz, çünki bütün botlarınız qurulur. Bir şeyi düzəldə bilsəm, bu, miqyaslı gözləmə vaxtları olardı. Artıq miqyaslı valyuta/qiymətləndirmə var.
Əyləncəli oyundur, lakin siz incəlmələri sürətləndirmək üçün daşlardan istifadə etdiyiniz zaman sistem sənədləşdiriləndən daha çox qiymətli daş götürür. O qədər effektiv şəkildə oyun sizdən oğurlayır ki, siz daha tez daha çox valyuta almalısınız. Sürətləndirmək üçün 1 daş dolduracağını söyləyəndə gördüm ki, ümumi qiymətli daşların sayından 2-3 çıxılır. Bu təkmilləşdirmək mina ekran sürətləndirmək idi.
Bu oyunda çoxlu səhvlər var. Mən bunu nəzərdə tuturam, ÇOX! . Möcüzədən qaz dəqiq işləmir, axtarış nişanı bəzən boş olur və s. Bunlar baş verərsə, inkişaf etdirməyə daha çox sərmayə qoyacağımdan əmin deyiləm.
Yaxşı
Oyun valyutasında mükafatdan asılılıq zəhlətökəndir və oyunun bir çoxuna sirayət edir. Mən quruluşu və konsepti bəyənirəm, çox maraqlı və əyləncəlidir. Ancaq oyunçu hər dəfə bir şeyə nail olduqda, daş-qaş ehtiyacı və ya reklam ehtiyacı ilə məhv olur. Bilirəm ki, inkişaf etdiricilərə pul verilməlidir, amma lənət. Bu, premium oyundaxili valyutadan asılı olmaq demək idisə, oyun üçün bir neçə dollar ödəyəcəyəm.
Dəhşətli. Bu, heç də əyləncəli deyildi.
Kompüteri işə saldıqdan sonra (oyundakı element) proqram qəzaya uğradı və proqramı açmağa cəhd edəndə xarab olur. Telefonun yenidən başlaması kömək etdi. Bundan başqa, sərin boş oyun.
Bu oyunu bəyənmək istəyirdim, amma artıq 15 dəqiqədən sonra çox yavaş irəliləyir. Həm də zədələnmiş bloklar sağlamlığı bərpa etməsə və onların altındakı 4 rune onların altındakı düymələri deyil, haradasa izah edilsəydi, daha yaxşı olardı, uğurlar
Birincisi, bu, gözəl bir oyundur... və bununla bağlı. Çoxsaylı stansiyaları idarə etmək çətin və çətin işdir - resursları toplamaq üçün mərkəzi yer olmalıdır, lakin yoxdur; əvəzinə, hətta məhsul yığımı da üyüdülməyə çevrilir. Təkmilləşdirmə və tikinti yalnız bir robot və NO növbə ilə UZUN vaxt aparır. Mükəmməl resurs qazanmağın bir neçə yolu var və bunu etmək üçün imkanlar sadəcə cüzi gəlir verir. Təəssüf ki, bu oyun klassik boş oyun tələlərinə düşür və nəticədə uğursuzluğa məhkumdur.
Elanı
Bu pox essey
Bir çox səhvlər, xüsusən də klana yazarkən və sehrləri dəyişdirərkən... oyunun ən pis hissəsi oflayn istehsaldır, normal məhsulun 1/8 hissəsidir, ona görə də siz əhəmiyyətli miqdarda məlumat yaratmaq üçün telefonunuzun batareyasını məhv etməlisiniz. resursları tez. Bunu silsəniz, 5/5-dir, çünki icma və inkişaf etdiricilər həqiqətən gözəldir
Yeniləmədən sonra reklamlarda qəzaya davam edin. Heç bir sinə iddia edə və ya hər hansı bir təkan istifadə edə bilməz. Zəhmət olmasa düzəldin!
Uzun bir oyundur. Bəlkə oyunda işlərin daha az vaxt aparmasını təmin edə bilərsiniz! Həmçinin sinə reklamları sandıqlara vaxtın yarısını vermir. Səhvləri düzəldin plz.
VAXTINIZI İTİRMEYİN!! Əla oyundur, amma çox təəssüf ki, TƏRƏKKÜLƏ ÜÇÜN ÖDƏNİRƏM, lvl 323-də yalnız siz ekskursiya etdikdən sonra öldürülə bilən bir patron var, onlar 50+ brilyant qiymətinə pul qoymadan daha da irəliləməyi qeyri-mümkün edir... belə biabırçılıqdır , başa düşürəm ki, onlar pul qazanmalıdırlar, amma çox acgözdürlər
Əyləncəli oyun, görüləsi işlər var idi, amma mən oyunu bitirdim və bir ildən artıqdır ki, yeni məzmun yox idi. Nəzərə alın ki, onu yükləsəniz, daha irəli gedə bilməyəcəyiniz bir məqam olacaq.
Yavaş material əldə etdiyinə görə məhdud oynama qabiliyyəti. Sürət/barmaq çevikliyinə toxunma heç də mükafatlandırılmır Redaktə edin: Mən hər irəliləyiş üçün miqyasın çətinliyindən şikayət etməyəcəyəm, lakin bu və kran/bacarıqlar arasında soyuma müddəti arasındakı kontrast çox məhduddur. Oyunçular təkmilləşdirmələrdən sonra belə çətinlik səviyyəsini erkən vura bilərlər və effektiv şəkildə üyütməyin yeganə yolu minaları gözləməkdir. X vaxt üçün tıqqıltı olduqca ləng gedir və zəifdir, çünki daha sürətli vurmağa həvəs yoxdur.
Gözəl oyun sənəti və musiqi. Daha ənənəvi bir oyun üçün nəzərdə tutulsaydı, fantastik bir təcrübə olardı, lakin təəssüf ki, oyunçunun mikrotransaksiyaları ödəməsi ümidi ilə gözləmə oyununa çevrilir. Oyun müstəqil bir təcrübə üçün nəzərdə tutulsaydı, onun tam təcrübəsi üçün pul ödəyərdim.
O rəyləri kim silir? Üçüncü dəfədir yazıram. Və aylar sonra eyni səhvlər əvvəlki kimi üzünüzə sıçrayarsa, konstruktiv tənqidi qəbul etməyinizi xahiş edirəm! - yaddaş fonunun kafel optikası kimi və boşluqlar arasında tərəqqi çubuğunun işlədiyini görə bilərsiniz - bəzən ekrandan kənardan oyuna daxil olan elementlər, düymələr, irəliləyiş barları və s. yox olur - ikinci sahəyə keçdikdə seçim düymə ilə uyğunlaşdırılmır - 10% nadir sinə heç vaxt baş vermir
Mən tez-tez boş oyunlardan sıxılıram, çünki taymer gözləyərkən heç bir şey edə bilməyəcəyim bir nöqtəyə çatıram. Bu oyunda siz gildiyanızdan hər saat resurs tələb edə bilərsiniz ki, bu da gözləmə müddətini azaltmağa və ya tamamilə ötürməyə imkan verir. Bir çox başqa oyunlardan imtina etdiyim zaman bu kiçik dəyişiklik məni bu oyunda saxlamağa məcbur etdi.
Yaxşı oyundur. Ancaq oyunun sonuna çatdığınız zaman görüləsi çox şey qalmır və 31 minadan çoxunu əldə etmək demək olar ki, qeyri-mümkündür. Tətbiq etdiyiniz son yamaq ilə, artırmaq üçün qiymətli daş qiymətində artım olduqca yüksəkdir. 12 saat ərzində 10 daş qiymətinə istifadə edilmişdir. İndi 6 saat ərzində 50 daş! Bu o deməkdir ki, siz qiyməti 10 dəfə artırmısınız. Yalnız bu deyil, ən bahalı variantı seçməsəniz. Siz 12x məbləğ ödəyirsiniz və qiymətə görə 4x-dən az artım əldə edirsiniz.
Papers Grade Please! Casual sjfw
Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегически pth
Crafting kilidi açılmamışdan əvvəl başlanğıc darıxdırıcı idi. Demək olar ki, sildim. Hazırlandıqdan sonra çox əyləncəli bir idarəetmə oyununa çevrildi. Craft etməyi, planlaşdırmağı sevən hər kəs bu oyunu bəyənə bilər. Sadəcə ilkin hissədən keçmək lazımdır.
Bu proqram o qədər darıxdırıcı və monotondur ki, boş vaxtım olanda XP cansıxıcılığı artırmaq üçün onu açmaqla maraqlanan kodlaşdırma öyrənməyi üstün tuturam.
Bu oyun sizi məşğul etmək və hər şeydən yayınmaq üçün olduqca zəhmlidir, lakin "Hamısını iddia et" və "Hamısını sat" Seçimi bu oyun üçün mütləq lazımdır. Əşyaları əl ilə satmaq və hər bir mədən stansiyasına getmək üçün çox yorucudur ki, onlar getmək üçün çoxlu stansiya olduqda yalnız 50 maddə tələb edir. Təklifim budur ki, yuxarıda stansiyaları görmək üçün düymə olduğundan, orada da "hamısını tələb etmək" gözəl olar.
Bir gün bir neçə günlük irəliləyişi itirəndə bu oyunu çox bəyəndim. Yenidən quraşdırmağa çalışdım və indi sıfır irəliləyişim var. Bu oyun yaxşı idi, lakin yenidən sıfırdan başlamaq üçün kifayət qədər yaxşı bir yol yoxdur. Mən pul qazanma strategiyasının mənfəəti artırmaq üçün olduğunu bilirəm, lakin deyəcəm ki, IAP/Reklamsız tam oyun üçün 15 dollar ödəməyə üstünlük verirəm. Nəhayət, əgər bütün irəliləyişlərinizi itirməyin nə qədər asan olduğunu başa düşmək üçün həqiqətən buna pul xərcləsəm, çaşqın olardım.
Sözün əsl mənasında heç nə edə bilməyəcəyim nöqtəyə çatana qədər bu, əyləncəli və strateji idi. Mənə alüminium lazımdır, reklamlara baxmaq mənə çətin ki, heç bir şey vermir. Mənə mis lazımdır, yenə reklamlarla və kifayət deyil. Mənə kristallara ehtiyacım var, çünki dronlara ehtiyacım var, amma oynamaq üçün ödəmək mənim işim deyil və tapşırıqlar sizə sadəcə bir kristal verməməlidir, bu, çox axmaqdır. Mənə də bu iki pilotsuz təyyarə lazımdır. Hər şeyin hazırlanması çox uzun çəkir. Sonda heç nə üçün sonsuz reklamlara baxdım, heç bir şey heç vaxt kifayət deyil.
Xeyr, təşəkkürlər. Oyunun boş mexanikası gülüncdür. Əsasən heç nə əldə etmirsiniz. Və irəliləyiş o qədər yavaşdır ki, heç kim sizi heç yerə aparmayan düymələrə basaraq saatlarla oturmaq istəmir. Hətta oynamaq istəmək üçün daha çox stimul lazımdır.
Əla oyundu👌🤞🖖🤙👍👍👍👍👍👍
Oyunu bəyəndim, lakin yeni mina əlavə etmək üçün vaxt miqyası çox gözəldir. Yeni bir mina əlavə edərkən, bunun birincisi ilə eyni vaxt tələb oluna biləcəyini düşünə bilərsiniz, lakin yox, birinci səviyyə 1 minanın biti yerləşdirməsi 60 saniyə çəkir, sonra vaxt ikiqat artır. Hazırda 1-ci səviyyəli mina üçün 48 saat vaxt lazımdır. Bundan sonra sildim, çünki növbətisi 96 saat çəkəcək